Call us : 0475-76.86.41
Mail us : info@pilateshasselt.be

Reformer

TO REFORM THE BODY

Reformer

De ideale aanvulling op de Matlessen. Alle spieren worden getriggerd door het werken tegen de veren in van de Reformer. Hier leg je de basis voor kracht, stabiliteit en een strak lichaam.

Kracht, tonus en verbeterde flexibiliteit

De reformer werkt op spieruithoudingsvermogen, kracht en tonus, verbeterde flexibiliteit en daagt de coördinatie en beheersing uit.  De veren op het toestel geven steun en weerstand. De training wordt aangepast aan de persoon en is uitermate geschikt bij rug-, nek-, schouderklachten of verminderde flexibiliteit. De mogelijkheden van de reformer zijn bijna eindeloos.

Aangepast aan eigen niveau

Het geniale van de reformer is, dat je snel resultaat boekt. Een 1-op-1 les op apparatuur staat gelijk aan vele groepslessen op de mat. Afhankelijk van het niveau van de deelnemer worden er series van oefeningen uitgevoerd aangepast aan je eigen niveau. De training is gericht op een persoonlijke en uitgebalanceerde combinatie van controle, precisie, ademhaling en vloeiende bewegingen.

In deze introductielessen leer je de vele mogelijkheden die de bank heeft te ontdekken om zo prettig in de gewone lessen vlot mee te kunnen doen. We raden je aan minimaal 2 van deze lessen bij te wonen tot maximaal 4 lessen voordat je kunt doorstromen naar de gewone lessen.